Kapcsolat

Ismerj meg minket, cégkultúránkat és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bemutatkozás

Hitvallásunk, hogy közös felelősségünk tennünk azért, hogy a bolygónkat élhetővé alakítsuk magunk a jövő generációi számára. Ezért igyekszünk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal hozzájárulni a fenntartható fejlődési szint eléréséhez és a Földet sújtó károsanyag kibocsátás visszaszorításáért vívott harc sikeréhez. E filozófiának a jegyében olyan megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára, amelyek „zöldebbé” alakítják környezetüket és emellett komfortosabbá, költséghatékonyabbá varázsolják otthonukat vagy éppen vállalkozásuk működését. Forduljon hozzánk akár épülete klimatizálásának vagy napelemes rendszerének megvalósításának kérdésével, a ZEN Energy Kft. felkészült szakemberei az Ön számára legmegfelelőbb megoldást fogják szállítani.
Innováció
Környezetközpontúság
Szakértelem

GO Green projekt

A ZEN Energy Kft.-t azért is hoztuk létre, hogy hatást gyakoroljunk az általános szemléletetre: tudatosítsuk az affinitással rendelkező ügyfeleinkben, hogy igenis van járható és fenntartható út az energetikai beruházások tekintetében is, amivel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy az otthonunk, a Föld ne csak szerethető, hanem élhető, valóban Zöld Bolygó lehessen. A bolygó amin élünk, a közös kincsünk…legyen a partnerünk és óvjuk együtt a magunk és utódaink számára.

A fenti célból honlapunkon friss cikkekkel és blog-bejegyzésekkel találkozhatnak, sok érdekes, akár meghökkentő információt tudhatnak meg a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, vagy akár az öko lábnyomunkat redukáló technikai újdonságokról.

Legyen az útitársunk. Tartson velünk a zöld úton!

GO GREEN!