Pályázatok/hitelek

Napelemes rendszer tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése egy kézből: a ZEN Energy Kft. profi csapata kulcsrakész megoldást szállít Önnek, akár háztartási méretű napelemes rendszerről van szó, akár cége energiaköltségeit szeretné csökkenteni, vagy befektetési céllal kíván szolár rendszert építeni.

A ZEN Energy Kft. különös figyelmet fordít arra, hogy ügyfelei számára a legoptimálisabb megoldást szállítsa a megújuló energiát és klimatizálást érintő igényekre válaszul.

A ZEN Energy Kft. különös figyelmet fordít arra, hogy ügyfelei számára a legoptimálisabb megoldást szállítsa a megújuló energiát és klimatizálást érintő igényekre válaszul. Úgy gondoljuk, hogy e területen kiemelten fontos, hogy kihasználjuk az állami, és pénzintézeti szerepvállalásból adódó lehetőségeket, illetve, hogy ezekről felkészülten és naprakészen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket. Amennyiben a lenti pályázati/hitel lehetőségekkel kapcsolatban érdeklődik vagy  kérdése merül fel, kérjük keressen meg bennünket: szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő pályázat/hitel kiválasztásában és az ügyintézésben.

Aktuális pályázatok

Lakossági pályázatok

Vállalati pályázatok

Napelemes rendszer otthonába 0%-os hitelre

Nullázza le energia-számláját kamatmentes hitellel! Forduljon hozzánk bizalommal: kollégáink a segítségére lesznek a hitelügyintézésben, mindeközben megvalósítjuk a megálmodott napelemes rendszerét.
További részletekért kattintson vagy hívjon bennünket!

HÍREINK

page 1 of 2

NAPELEMES RENDSZEREINK